onsdag 2 januari 2008

Första valpen har flyttat...


Coco-Chanel har flyttat och det gjorde att det genast blev lugnare i huset. Hon kommer på besök när matte ska på långrundor med Zita, så vi ser henne här titt som tätt. Som det lilla yrväder hon är.


Annars går allt bra med henne i det nya hemmet. Zita och Chanel ligger i hop i bland leker och busar tillsammans.


Anais är ju fortfarande till salu och det kommer komma ett fint hem till henne när rätt Matte eller husse dyker upp.


Jag håller på med rumsrenhets träning och socialisering på gården, med alla hundar som bor här. Än så länge springer de alltid lösa, men jag har tänkt ta tag i koppel träningen nu när jag har frivecka, nästa vecka.


Vi har gått två lite längre rundor på ca 20 minuter för att de skulle vara trötta och sova, så jag skulle kunna sova efter en natt med jobb. Men jag har märkt att deras mesta sovperiod ligger på eftermiddagen, så jag sover när jag kan.


Hugo är en filosof, Kenzo den som ska ha allt först och Anais är en tjej ut i finger spetsarna. Det är klös i henne oxå.


Snön älskar de och springer omkring och jagar varandra och snöbollar om man kastar dem.


Lady leker med dem och håller ett öga på att de inte kommer för långt bort. Men hon älskar vår egen tid som vi börjat ha igen. Vi tränar lydnad, slänger med dummieis osv. Det var tänkt att vi skulle börja jogga, men nu med snön får vi vänta ett tag till.


Alla hundar är sen tre veckor i hela lägenheten och det har oxå gjort dem lugnare. De äter bara torrfoder nu och det går jätte bra. Men de äter helst Ladys och hon deras:):)

Inga kommentarer: