lördag 15 december 2007

14 December på eftermiddagen.........

Ladys uppfödare Maggan och Ann-Kathrin Zitas uppfödare var på besök på eftermiddagen, jätte skoj att se dem titta och känna på valparna. Vi var hos mamma först och fikade, sen gick vi hemtill oss och tittade på valparna.

De sa vad de tyckte om den och den och den osv. De är ju så himla duktiga och det känns jätte skoj att de tar sig tiden att komma och titta på ladys små gryn. De sa även att det var ok att bara ge mat 3gånger per dag, för jag frågade för de äter baraq tre gånger om dagen.

De tyckte bäst om Kenzo. de tyckte han påminde mest om Lady. De andra var mer lika hanen(Gizmo) förutom att de tyckte att Anais huvud var likt Ladys gammel mormor....Väldigt feminint och näpet. Man känner ju bäst igen sina egna linjer så är det ju. Men alla var alldeles fina och normala, så det var bra tyckte de.

De tyckte Lady var väldigt duktig och trygg i sig själv. För hon låter andra vara där och pilla både kända och okända. Hon låter andra hundar komma utan att hon blir besvärad av det. Sen frågade jag om Ladys vikt, men de tyckte inte hon var överdrivet stor utan de tyckte det var bra att hon inte tappat allt efter valparna. Det blir muskler igen sa de när vi börjar röra mer på oss. Springa tyckte de jag skulle vänta med en fyra veckor till ungefär.

Nu när Ann-Kathrin var här så ställde hon dem en gång på bordet till mig hon oxå.

Kenzo-Kastelli
Anais-Anais
Hugo-Boss
Coco-Chanel

Inga kommentarer: