torsdag 13 december 2007

Besök av både liten och stor.....

I från promenaden i Torsdags...







Vi har varit ute och gått i Torsdags ett helt gäng med cockergalningar och sen har Bodil och Sandra varit på besök tills i dag.Tack Carina för det goda fikat och hälsa Nican att om
De hade med sig Wilma och Penny som tyckte valparna var både spännande och läbbiga. Penny kom snabbast på att de var ju inte så farliga och de var ju yngre än ´mi´g och man kunde ju leka med dem, så hon var inne mer och mer hos dem. Wilma smälte mer sista dagen och innan de gick mot tåget låg hon och Anais i samma korg och sov så gott. Wilma låg på sängen med Lady oxå, mysigt såg det ut.
Chanel var den som Penny busade mest med, kan det vara färgen tro:)
Det såg ju så gulligt ut när lilla Chanel låg på rygg med Fanny busandes.
Vi var ute och gick, sen satt vi och pulade med valparna och pratade en massa hund. Mat åt vi och fikade mellan varven.
Ladys valpar har ju bara fått Royal starter och junior, men Bodil:)passade på när jag duschade med att erbjuda dem lite nötfärs och alla var stormförtjusta i det. Anais åt nästan upp Bodils fingrar i ivern att få lite til och lite till!!!
De sk få det på kvällen för då är de aldrig så där jätte hungriga, så kanske de äter mer även då.

Jätte trevligt som alltid med Bodil och Sandra, så nästa gång åker vi upp för en hundutställning i krokarna runt Norrköping, skoj att träffas igen och se hur mycket Penny och Wilma har växt!! hon inte har så mycket att göra får hon gärna baka kola snittarna till mig. Alla kakor om hon vill:)!!!

Inga kommentarer: