fredag 30 november 2007

Huset fullt....

I går började det med barn passning tidigt på morgonen min bror håller på på lastbilskörskolan och i dag skulle jag passa ungarna(1 och 3 år gammla) Roligt. Lady tycker det är lite spännamde med sådant besök för då blir det alltid lite spill vid frukostbordet.
Malin som är tre hon tyckte valparna var så sööt så, men man skulle ju vara försiktig för de kunde ju bitas hade mamma lärt henne. Hon hjälpte;)mig att diska lite innan jag skulle lämna henne på dagis.

(Jag har avmaskat de små liven+Lady, igen.)

Mamma kom hit och vi släppte ut dem i dag igen och Zita luktar lite mer på dem för var dag som går. Vi vägde dem och Maria min dotter filmade. Det finns i slutet av texterna.

Sen efter Middag kom Jeanette en kompis från Laholm på besök. Hon skulle sova över. Hon ville oxå titta på de små knytena.




Sanna min guddotter kom på kvällen och hon ska stanna till Söndag. Hon var ju här när valparna var bra två veckor gammla och då bestämde vi att hon skulle komma när de var lite roligare. Nu busar de ju och man kan klappa och ta i dem. Valparna bits, springer omkring och socialiseras för fullt.

Lady hon har börjat markera när hon tycker det är matningsdax och när hon bara kommer in för att titta till dem. Hon står alltid och matar dem nu.

Kenzo brukar bita lite i öronen och hoppa upp, då får hon ibland nog och säger till att nu räcker det. Om de busar för häftigt med varandra så kommer hon oxå sättande och tittar vad som händer.

Jag förstår inte hur alla kan ligga att sova fortfarande. Jag vaknar vid vart enda litet pip och på morgenen är det betoning på att det inte är LITE pip utan det låter mycket, för de är rejält hungriga då!!

Jag och Lady har ju varit ute i ottan och hon ligger oxå och sover nu. Hon ska få klor klippta, pälsen borstade(hon är tovig bak) och det ska klippas under tassarna på henne oxå. Jag ska ta mig in i duschen!

Ni får stå ut med vårat prat i bakgrunden!

Inga kommentarer: